Bij het aantreden van de anticoalitie in 2019 onder leiding van de met zijn 272 voorkeursstemmen – op 18 na – populairste politicus van Zwalm, was er aan ambitieuze beloften, intenties en aangekondigde projecten geen gebrek...

Read More  

Het doet me deugd als voorzitter om jullie hier zo talrijk te mogen verwelkomen op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Na twee lange covidjaren kunnen we eindelijk opnieuw samenkomen om in vriendschap te klinken op het nieuwe jaar.

Read More  

Op 11 november jongstleden werd op de gemeentelijke parking aan de Decoenestraat een monument ingehuldigd ter blijvende herinnering aan kapitein-commandant Pierre-Franz De Coene.

Read More  

Het intergemeentelijk samenwerkingsverband Erfgoed Vlaamse Ardennen (EVA) organiseert een kinderzoektocht in Zwalm.

Read More  

Op de gemeenteraad van 28 oktober j.l. diende ik namens de fractie Open Vld Zwalm een voorstel tot bevordering van actieve burgerparticipatie in.

Read More  

Op de laatste gemeenteraad vroeg ik aan de bevoegde schepen Francia Neirinck om bij de vaststelling van de tarieven betreffende de begraafplaatsconsessies een onderscheid te maken tussen het eigenlijke begraven en de crematie.

Read More  

Via deze weg wens ik de Zwalmse kiezer die mijn zijn stem gaf, te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Read More  

Kiezen is verliezen. Het blijft een groot cliché, maar evenzeer een cliché het zomaar te negeren. Enige tijd geleden maakte ik zo’n keuze. Voor sommige is mijn beslissing een grote verrassing, voor diegenen die me echt kennen niet.

Read More