30 May
30May

Alexander De Croo en Stephanie D’Hose beantwoorden uw vragen in Zwalm! 

Open Vld Zwalm organiseert aanstaande zaterdag 1 juni vanaf 16:00 uur een gespreksmoment met onze eerste minister Alexander De Croo en met de voorzitster van de Senaat Stephanie D’Hose.

We willen iedereen, over partijgrenzen heen, de kans geven om 8 dagen voor de verkiezingen al zijn/haar vragen te stellen aan onze huidige premier. Meer nog, naast Alexander De Croo zal ook Stephanie D'Hose, huidig voorzitster van de Senaat, aanwezig zijn.

Zowel Alexander als Stephanie zullen geen enkele vraag uit de weg gaan, over welk thema dan ook. Ben jij een landbouwer die wil weten wat de visie is op landbouw in de toekomst? Wil je weten waarom de premier zegt dat “het beste nog moet komen”? Ben je benieuwd hoe we “werken met minder regels” concreet willen aanpakken? Is het becijferd groeiplan niet 100% duidelijk voor jou? Aarzel dan niet en stel al jouw vragen!”. 

Achteraf voorziet de lokale afdeling van Open Vld in de mogelijkheid om bij te praten met een drankje. Ben je er graag bij? Van harte welkom! Uit organisatorische redenen vragen we, in de mate van het mogelijke, om jouw aanwezigheid te bevestigen via ons Facebook-evenement.


Comments
* The email will not be published on the website.