Op zondag 16 juni organiseerde Open Vld Samen Sterk! haar druk bijgewoonde barbecue. Naar eenleiding van de barbecue werd, op een ludieke manier, eveneens de lijst voorgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 (17 van de 19 kandidaten).

Read More  

Open Vld Zwalm organiseert aanstaande zaterdag 1 juni vanaf 16:00 uur een gespreksmoment met onze eerste minister Alexander De Croo en met de voorzitster van de Senaat Stephanie D’Hose.

Read More  

Deze namiddag had ik het genoegen om een rondleiding door Elsie en Mathias bij te wonen op de Leefboerderij Suskewiet in Rozebeke. Naar aanleiding van ons bezoek overhandigden we een cheque van 551 euro ten voordele van de werking van het project. We zamelden het geld in naar aanleiding van onze sponsorloop op 27 april.

Read More  

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 wordt in Zwalm een nieuw project voorgesteld: “Open Vld Samen Sterk!”. Een lijst met een liberale basis die ruimte biedt aan progressieve en verruimde ideeën.

Read More  

Op zaterdagavond 27 april 2024 trekken Eric Vekeman, Guido De Temmerman, Bridget Broekaert en ikzelf de loopschoenen aan ten voordele van de Leefboerderij "Suskewiet" in Rozebeke.

Read More  

Een goed half jaar voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen is het dringend tijd een stand van zaken op te maken.

Read More  

Gelukwensen voor het nieuwe jaar en een politieke stand van zaken in onze gemeente.

Read More  

Zopas, op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, werd mijn kandidatuur als lijsttrekker van Open VLD Zwalm voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aangekondigd.

Read More  

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het bestuur van Open Vld Zwalm opnieuw haar nieuwjaarsreceptie om samen met leden en sympathisanten te klinken op het nieuwe jaar 2024!

Read More  

Warme kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2024 toegewenst.

Read More  

Beste Zwalmenaar Terwijl we een uitzonderlijk warme zomer achter ons laten, omarmen we met open armen de herfst. De laatste zonnestralen maken plaats voor het rustgevende geritsel van vallende bladeren en de kalmerende geur van natte aarde. Het is een tijd van reflectie.

Read More  

Op de komende gemeenteraad van 23 oktober diende ik namens de Open Vld-fractie een voorstel in tot het bekomen van een financiële tussenkomst voor zowel school- als publiekszwemmen.

Read More